Ondernemersbijeenkomst 11 mei

4 april 2023

ONDERNEMERSBIJEENK0MST 11 MEI

Wanneer: 11 mei 2023, 19:00-21:00

Waar: Het Lage Noorden, Zeedijk 8, 9073 TN Marrum

 

Ben jij er als ondernemer of organisatie ook bij tijdens de volgende Nacht van het Wad bijeenkomst op 11 mei? We komen bij elkaar op de mooie locatie Het Lage Noorden, aan het randje van de Friese Waddendijk. De doelen van deze bijeenkomst zijn:

Lancering promotievideo’s

Bekijk als een van de eersten onze promotievideo’s, waaronder de promovideo voor Nacht van het Wad die we samen met enkelen van jullie hebben opgenomen.

Promotiemateriaal

Ontvang gratis onze nieuwe promotiematerialen, zowel fysieke producten als digitaal materiaal om je kenbaar te maken als Nacht van het Wad ondernemer!

Voor het promotiepakket laten we een aantal artikelen maken op basis van jouw voorkeur. Via knop ‘Ik meld me aan’ kun je je aanmelden en deze voorkeuren aangeven. Doe dat voor 15 april om deze artikelen tijdens de bijeenkomst te ontvangen.

n.b. dit geldt voor 2 artikelen van het gehele pakket promomaterialen. Meld je je na 15 april aan, dan zijn er meer dan genoeg andere artikelen om mee te nemen!

Update Nacht van het Wad

Hoor de nieuwste ontwikkelingen en plannen van Nacht van het Wad en denk mee.

Netwerken

Een belangrijk doel van de bijeenkomst: kennismaken met andere ondernemers, ideeën met elkaar uitwisselen en tot mooie samenwerkingen komen!

Tot 11 mei!

Ik meld me aan!