Nacht van het Wad – zaterdag 19 maart

5 februari 2022

Nacht van het Wad – zaterdag 19 maart 

De volgende Nacht van het Wad is alweer in zicht: zaterdag 19 maart. Een avond waar we met elkaar de duisternis beleven en ervaren. Langs de Waddenkust worden door ondernemers nachtelijke activiteiten georganiseerd, waaronder nachtwandelingen en -waddenexcursies, sterrenkijkdagen, lezingen en workshops. Veel deelnemers hebben hierdoor in de afgelopen edities niet alleen de schoonheid van de nacht kunnen ervaren, maar ook een onvergetelijke avond/nacht meegemaakt. Zaterdag 19 maart maken we er weer een groot succes van. Jij doet dit jaar toch ook mee? Bekijk onze activiteiten en zie wat er in jouw omgeving wordt georganiseerd. In aanloop naar 19 maart wordt de lijst aangevuld.

Activiteiten aanmelden voor ondernemers

Ben je ondernemer in het Waddengebied en wil je zelf een leuke, donkere activiteit organiseren tijdens Nacht van het Wad? Meld je activiteit hier aan. Wanneer je jouw activiteit aanmeldt voor de Nacht van het Wad, voegen wij hem voor je toe aan onze activiteitenkaart. Zo kunnen bezoekers je activiteit makkelijk vinden en deze bij jou boeken. Ook maken we voor iedere activiteit reclame op onze social media kanalen! Heb je nog geen idee wat voor activiteit je wil organiseren? Wij hebben een aantal suggesties voor je op een rij gezet. Deze zijn te vinden in onze inspiratiegids. We kijken ernaar uit om mooie en bijzondere activiteiten aan de lijst toe te voegen.

Goed om te weten: de activiteit is niet meteen zichtbaar op de kaart, we plaatsen deze na een check.

Agenda

Zet de eerstvolgende nachtelijke evenementen alvast in je agenda zodat je deze niet kan vergeten.

– Zaterdag 19 maart
– Zaterdag 18 juni (Ontwakend Landschap)
– Zaterdag 17 december

Nacht van het Wad

Met Nacht van het Wad vragen we specifieke aandacht voor duisternis in het Waddengebied en willen we de bewustwording over de noodzaak van het behoud van de duisternis vergroten. Het Waddengebied is namelijk een van de weinige plekken waar donkerte nog echt kan worden ervaren.

Vragen?

Heb je verder nog vragen, laat het gerust weten! Je kunt ons bereiken via info@nachtvanhetwad.nl.