Donkertemodules: laat jouw bezoekers het donker ontdekken

DONKERTEM0DULES

Kijken in het donker, vleermuizen afluisteren en de sterrenhemel ontdekken

De donkere Wadden zijn wat ons betreft een onmisbare ervaring voor iedere bewoner en bezoeker van het Waddengebied. Want onbekend maakt onbemind: hoe meer mensen weten hoe belangrijk en bijzonder het donker is, hoe beter we het donker en alles waar daarin leeft kunnen beschermen. Daarom hebben we drie donkertemodules ontwikkeld waarmee jouw gasten en bezoekers zelfstandig het donker kunnen ontdekken!

Er zijn drie verschillende modules: Sterrenkijken met een verrekijker, Luisteren naar vleermuizen en Ontdek het donker met een nachtkijker. Iedere module bevat technologie die het donker beleefbaar maakt met daarbij een handleiding en aanvullende informatie zoals een zoekkaart of planisfeer.

Schrijf je nu in

De waarde per donkertemodules is ongeveer €300,-. Ondernemers en organisaties kunnen een donkertemodule aanschaffen voor €150,- , de rest betalen wij! Er is een beperkte hoeveelheid modules beschikbaar. Om te zorgen voor een eerlijke en gelijkmatige verdeling over het Waddengebied en tussen ondernemers en organisaties vragen we je om je interesse kenbaar te maken via het aanvraagformulier onderaan deze pagina. Intekenen kan tot en met 29 februari. In de eerste week van maart ontvang je een bericht over je aanvraag. De uitgifte van de donkertemodules zal eind maart plaatsvinden tijdens een ondernemersbijeenkomst.

Klik hier om je in te schrijven!