07 september Schemertocht Eilanderbult

Loop mee richting de schemer en geniet van de ondergaande zon!
Op donderdag, 7 september, organiseren we een bijzondere, kleinschalige excursie:

Loop mee richting de schemer, samen met een ervaren wadloopgids en onze Werelderfgoedgids. Geniet van het gepruttel, de rust en de ondergaande zon. In een kleine groep beleven we het gebied rond de Eilanderbult op het wad bij Moddergat.

Tijdens deze wadexcursie loop je de ondergaande zon tegemoet en is het genieten met je oren: de stroming van het water, het pruttelen van het wad en overvliegende vogels. Met een kleine groep wandel je vanuit het Friese plaatsje Moddergat naar de Eilanderbult. Een afwisselend gebied waar je een heleboel bijzonderheden kunt ontdekken. Een ervaren wadloopgids kent dit gebied op zijn duimpje en samen met onze Werelderfgoedgids neemt hij een kleine groep wadliefhebbers mee naar een mooi deel van dit mooie gebied.

Wat ga je doen
Samen met onze Werelderfgoedgids lopen we richting de schemer met een klein groepje in een mooi deel van het Waddengebied en genieten van het gepruttel van het wad, de rust en de ondergaande zon. We steken geulen over en spotten misschien wel zeehonden in de schemering. De wadloopgids en de Werelderfgoedgids nemen de tijd voor alles wat we tegenkomen tijdens deze unieke wandeltocht.

Leden van de Waddenvereniging krijgen korting op deze activiteit

Organisatie informatie

Naam
Waddenvereniging

Activiteit informatie

Straat It Grenaatfabryk 2, Moddergat, Netherlands2
Postcode 9142 VK
Plaats Moddergat
Tijd 19:45 - 23:00
Aanmelden via https://waddenvereniging.nl/ontdekken/agenda/65/19/
Kosten €27,50 (Ledenprijs: €22,-)
Type overig
Geschikt voor kinderen Nee