02 augustus Nachttocht via Brakzand naar Schiermonnikoog

Een ware belevenis!
Een onvergetelijke wadlooptocht in het midden van de nacht!

Na middernacht zetten we koers richting Schiermonnikoog. Op de zandplaat Brakzand gaan we in het donker van boord. Gedurende de wadlooptocht zien we de zon opkomen boven het Wad. Vaak een onvergetelijk gezicht. Na het wassen en omkleden bij de wasplek op het eiland wordt er naar de veerdam gelopen. Het programma is inclusief ontbijt…

Departure Location:
De Silverwind ligt schuin tegenover NG Shipyards aan de Haven 30 te Lauwersoog. Graag 15 minuten voor vertrektijd aanwezig zijn.

Price includes:
Boot vervoer
Ontbijt
Vaartocht
Wadlooptocht
Wasplek

Na middernacht zetten we koers richting Schiermonnikoog. Op de zandplaat Brakzand gaan we in het donker van boord. Gedurende de wadlooptocht zien we de zon opkomen boven het Wad. Vaak een onvergetelijk gezicht. Na het wassen en omkleden bij de wasplek op het eiland wordt er naar de veerdam gelopen. Het programma is inclusief ontbijt op het schip op de terugvaart naar Lauwersoog. Een aanrader!

Auto parkeren langs de waterkant tegenover NG Shipyards aan de Haven 30 te Lauwersoog. Het schip de Silverwind ligt aan steiger I. De wadloopkleding bestaat standaard uit gelaagde bovenkleding met daarbij een wind- of regenjack, een korte broek en een paar stevige sokken. Het dragen van een pet is aan te raden. De tocht bij voorkeur lopen op hoge gympen. Het mag eventueel ook op lage schoenen, maar niet op laarzen of open schoenen zoals sandalen en waterschoenen. Een handdoek met droge kleren en schoenen meenemen in een rugzak, aangevuld met wat eten en drinken tijdens de wadlooptocht.

Organisatie informatie

Naam
Wadloopcentrum Pieterburen

Activiteit informatie

Straat Haven 30, Lauwersoog, Netherlands30
Postcode 9976 VN
Plaats Lauwersoog
Tijd 02:00 - 08:00
Aanmelden via https://wadlopen.com/tour/nachtocht-via-brakzand-naar-schiermonnikoog/
Kosten €55
Type overig
Geschikt voor kinderen Nee