18 april Eten met planeten

Geniet van lokale gerechten en laat je betoveren door de sterrenhemel. Het Lage Noorden en Waddensky organiseren onvergetelijke avonden op één van de donkerste plekken van Friesland!

Met Waddensky beleef je de sterrenhemel. Het Lage Noorden biedt donkerte, een inspirerende plek en stoer voer. Een ‘match made in heaven’. Dus laat je, tussen de aardse en lokale gerechten door, meevoeren op een betoverende reis langs sterren, planeten, sterrenbeelden en de mooiste hemelverschijnselen. En wie weet zien we dan als ‘kers op de taart’ de Melkweg!

Wat gaan we doen?
We beginnen de avond met een heerlijke maaltijd. Tussen de gangen door leer je alles over het fascinerende universum, de sterrenbeelden en planeten. Na de maaltijd gaan we bij helder weer naar buiten om door telescopen de sterrenhemel te bewonderen. Als het bewolkt is maken we op groot scherm een meeslepende, virtuele reis langs de sterren en sterrenbeelden van het seizoen.

Ben je er ook bij? Boek één van de data via onderstaand boekingsformulier. De maaltijden zijn altijd vegetarisch, eventuele andere dieetwensen kun je doorgeven door te reageren op de bevestigingsmail.

Organisatie informatie

Naam
Waddensky & Het Lage Noorden

Activiteit informatie

Straat Zeedijk 8, Marrum, Netherlands8
Postcode 9073 TN
Plaats Marrum
Tijd 19:30 - 22:30
Aanmelden via https://www.waddensky.com/nl/activiteiten/eten-met-planeten/
Kosten €55,-
Type overig
Geschikt voor kinderen Ja