Wadlopen in de schemer bij Pinkegat

Tijdens deze wadlooptocht loop je de ondergaande zon tegemoet en is het genieten met je oren: de stroming van het water, het pruttelen van het wad en overvliegende vogels. Met een kleine groep wandel je vanuit het Friese plaatsje Wierum naar het Pinkegat. Een afwisselend gebied met zandplaten, prielen en geulen tussen Ameland en Engelsmanplaat. Een ervaren wadloopgids kent dit gebied op zijn duimpje en samen met onze Werelderfgoedgids lopen we met een kleine groep gasten in een mooi deel van het waddengebied.

Wat ga je doen:
Met een kleine groep wadlopen naar het Pinkegat. We lopen richting de schemer en dan ervaar je het wad op z’n mooist. Een ervaren Wadloopgids kent dit gebied op zijn duimpje. Samen met onze Werelderfgoedgids lopen we met een klein groepje in een mooi deel van het Waddengebied en genieten van het gepruttel van het wad, de rust en de ondergaande zon.
We steken geulen over en spotten misschien wel zeehonden. Langzaam gaat de dag over in schemer. De wadloopgids samen met de Werelderfgoedgids nemen de tijd voor alles wat we tegenkomen tijdens deze unieke wandeltocht.

Programma:
17:15 Verzamelen op de parkeerplaats
17:30 Vertrek richting het Wad
21:30 Terug op de dijk en voeten spoelen

Startlocatie: Wierum
De parkeerplaats is in de bocht van de Nesserwei en de Wierumerwei, naast Wierumerweg 16 in Nes

Opgelet: ben je lid van de Waddenvereniging? Dan zijn de kosten slechts €22,-

Organisatie informatie

Naam
Waddenvereniging

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Wierum, Netherlands 9141 Wierum 17:30 - 21:30 https://www.waddenvereniging.nl/aanmelden/pagina.html?id=450 €27,50 Nee